Kluszon voor binnen

Raamdecoratie maakt uw interieur écht compleet en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Of u nu van een landelijke, moderne, romantische of exclusive stijl houdt, u vindt bij Kluszon precies die raamdecoratie die bij u past. Door te kiezen voor verschillende kleuren en stoffen schept u uw eigen sfeer in uw kamer.

Ruime keuze & advies op maat.

Het maken van de juiste keuze kan best lastig zijn. Onze experts helpen u graag met het vinden vande perfecte oplossing. Door het stellen van dejuiste vragen komen we stapje voor stapje dichter bij uw stijl. In onze showroom hebben we veel voorbeelden hangen, om u een goed idee te geven hoe een product er in het echt uit ziet.

Kwaliteit

Als inspiration dealer van luxaflex hebben we altijd de nieuwste producten in onze showroom. Voor veel mensen staat Luxaflex synoniem aan aluminium jaloezieën. Dat Luxaflex veel meer is dan een aluminium jaloezie bewijst de fantastische brede keus uit raamdecoratie producten. Luxaflex is de absolute top op het gebied van raamdecoratie en biedt een breed scala aan trend zettende producten van hoge kwaliteit.

Naast Luxaflex zijn we ook Zonnelux dealer. Met hun frisse en vernieuwende producten zijn ze de juiste aanvulling om u nog meer keus en een voordeliger alternatief te bieden. Ook levert Zonnelux een perfecte oplossing voor raamdecoratie in kunststof kozijnen.
Dit systeem kunnen we monteren zonder te boren of te plakken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom binnen voor een vrijblijvend advies en prijsopgave.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Kluszon producten voor binnen:

Shutters

Creëer de juiste sfeer in huis met ons assortiment shutters.

Bekijk alle mogelijkheden

Raamdecoratie

Van jaloezieën tot rolgordijnen.
Creëer de juiste sfeer.

Bekijk onze collectie raamdecoratie

Horren

Frisse lucht in uw kamer, zonder dat insecten uw nachtrust verstoren.

Ons assortiment