Raamdecoratie

Eén van de grootste dilemma’s bij het renoveren, decoreren van uw kamers of bij een verhuizing is vaak de keuze voor de juiste raambekleding. Deze bepaalt niet alleen de uitstraling binnen het interieur, maar heeft ook een zonwerende functie of moet inkijk beperken. Het aanbod is groot en de keus lijkt bijna onmogelijk. Onze adviseurs helpen u hier dan ook graag bij.

Welk doel?

Allereerst komt de vraag wat het belangrijkste doel van raamdecoratie voor u is. Wilt u vooral controle op het daglicht en inval van directe zon controleren? Of wilt u zoveel mogelijk privacy en daarom de inkijk van buiten beperken? Besparen op energiekosten kan ook uw keuze bepalen. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat isolatiewaarde als argument gebruikt wordt om voor een bepaalde raambekleding te kiezen. Misschien wilt u een combinatie van meerdere factoren.

Sfeerbepalend of neutraal

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in de sfeer van uw interieur. Kiest u voor zachte stoffen in lamelgordijnen of vouwgordijnen, stoere romantische shutters of voor plissé of Duette® Shades? Of u nu van een landelijke, moderne, romantische of exclusive woonstijl houdt, u vindt bij Kluszon precies die raambekleding die bij uw stijl past.
Kiest u juist voor een uitgesproken kleur of voor iets neutralers? Voor een rustige ambiance stemt u de kleuren van uw gordijn of lamellen af op de kleuren van uw interieur. Voor een heftiger effect kunt u voor meer afstekende kleuren gaan. Maar bedenk wel dat als u uw interieur vaak wijzigt u beter voor een neutralere variant kunt kiezen.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag: