Buitenzonwering

Buiten genieten willen we bijna allemaal. Maar soms is de zon toch net even teveel van het goede. We snakken dan naar een beetje schaduw. Inmiddels is het bewezen dat ook voor onze gezondheid het beter is om wat vaker de schaduw op te zoeken. Met de juiste buitenzonwering houdt u controle op het zonlicht. Kluszon heeft een ruim aanbod zonweringsproducten voor binnen én buiten. Om de juiste keuze te kunnen maken, helpen we u graag met informatie en advies.

Voor iedere situatie de juiste buitenzonwering

Buitenzonwering is een verzamelnaam voor een breed programma aan producten die allen de zon weren, maar ook allemaal hun aanvullende  eigenschappen hebben. Wilt u op uw terras ook uit de zon zitten dan is een terrasscherm daarvoor geschikt terwijl voor een raam dat aan een tuin grenst andere producten te koop zijn.

Wanneer u bij ons in de showroom komt zien we altijd graag foto’s van de situatie, zodat we optimaal mee kunnen denken met uw wensen en soms met oplossingen komen waar u misschien nog niet aan had gedacht. We hebben een diversiteit aan zonweringsproducten gepresenteerd om u een duidelijk overzicht te geven van de mogelijkheden en het te behalen eindresultaat.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag: