Kluszon en de Kroon kozijn formule.

Kluszon levert de originele Kroon kozijnen: Deze hoge kwaliteit kozijnen worden al meer de 40 jaar in de eigen Kroon fabriek, in oost Nederland geproduceerd. In de State-of-the-art- fabriek in Didam worden de kozijnen met hoge precisie en detail voor afwerking uit het Schüco profiel voor u gemaakt. Naast kwaliteit bieden ook 100% zekerheid. Dit doen we door 15 jaar garantie te geven op de kozijnen. Deze Garantie is tevens overdraagbaar bij verkoop. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Keurmerk Vast en Zeker aan Huis en het nationaal waarborgfonds. Zo onderstrepen we dat u bij ons kunt vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Kosten besparen

U bespaart met de plaatsing van kunststof kozijnen ook nog eens op de onderhouds- én de energiekosten. Kroon kozijnen hebben met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor bespaart u flink op uw gasrekening, zeker als u weet dat we onze kozijnen standaard voorzien van het beter isolerende 29mm HR++ glas. U bent dus goed bezig voor het milieu. Kunststof kozijnen worden geleverd in veel kleuren en uitvoeringen. U hoeft nooit meer te schilderen. U bespaart daarmee niet alleen op de kosten voor reguliere schilderbeurten, maar ook op milieubelastende verf.

Prijzen van kunststof kozijnen

De vraag die vaak als eerste wordt gesteld is: Wat kost dat nu eigenlijk? Die vraag is pas écht te beantwoorden wanneer uw wensen duidelijk in beeld zijn. Alle aanpassingen in vormgeving hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Dit deel is zichtbaar en goed te vergelijken. Wat vaak minder duidelijk is, maar wel veel invloed heeft op de totaalprijs is het gebruikte beslag, type profiel, type beglazing, wel of geen poltitiekeurmerk en de zekerheden die u middels een keurmerk krijgt.

We nemen graag de tijd om u de verschillen uit te leggen zodat u niet alleen de prijs vergelijkt, maar ook wat u daadwerkelijk krijgt voor uw geld!

Politiekeurmerk

De kunststof kozijnen van Kroonkozijn zijn veilig en voldoen aan het politiekeurmerk. Inbraakpreventie is steeds belangrijker geworden. Met Kroonkozijn verkleint u de kans op een inbraak met wel 90%. Dat geeft een veilig gevoel!

Tip

Er zit veel verschil in aanbieders. In onze showroom kunt u zelf ontdekken wat de verschillen zijn en kunt u besluiten welke kwaliteit en opties bij uw wensen passen. We streven er altijd na om een leesbare en duidelijke offerte af te geven. alleen zo weet u dat u krijgt wat er besproken is!

Kluszon is officieel partner van Kroonkozijn

NORDIC® kozijn

Bespaar op energie. Lees meer>>

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Kunststof schuifpuien

Schuifpuien met een uniek schuifmechanisme
Lees Meer

Kunststof schuifpui van Kroonkozijn

Kroonkozijn kunststof deuren

Groot assortiment veilige kunststof deuren
Lees Meer

Kunststof kozijnen

Mooi, onderhoudsarm en kostenbesparend
Lees Meer

Kunststof kozijnen van Kroonkozijn
In de media
Kroonkozijn
Kroonkozijn