Kluszon stelt zich graag aan u voor

Kluszon is een bedrijf dat inmiddels bijna 20 jaar actief is in de zonweringsbranche. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in garagedeuren en kunststof kozijnen. Voor al onze producten geldt dat we uitsluitend 100% maatwerk leveren, dat naadloos aansluit op uw wensen. Wanneer iets niet past, of een beugel van een fabrikant niet geschikt is voor uw specifieke situatie, dan kunnen wij bijna altijd een oplossing creëren, waarmee het wél lukt. 100% maatwerk dus.

Geschiedenis van Kluszon:

Kluszon is opgericht door Ton Groot Beumer en is nu een aantal jaren in handen van Rudi van Breen en Geert Reimert. Rudi en Geert zijn vanaf de oprichting van het bedrijf voor Kluszon werkzaam en hebben het stokje overgenomen van Ton. We werken altijd met eigen vaste monteurs zodat u weet wie er bij u binnen komt en onze producten op de juiste manier worden gemonteerd.
In 2009 werden we verrast door een grote brand. Dit ging gepaard met veel rook en waterschade. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en hebben met veel passie een vernieuwde showroom in Raalte opgebouwd met eigentijdse innovatieve producten. In 2013 hebben we een 2e vestiging in Zwolle geopend.

5 Zekerheden

Kluszon streeft altijd naar uw tevredenheid. Bij ons bent u altijd verzekerd van:

1 Kwaliteit: We toetsen de producten die we verkopen en zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit.
2 Goed advies: Bij een goed product hoort een goed advies, waarbij uw wensen centraal staan.
3 Vakmanschap: Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de montage en kennen het klappen van de zweep. We streven een zo hoog mogelijke kwaliteit na.
4 Garantie: Is er een keer iets niet in orde? We lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden en lossen het netjes op.
5 Service: We doen er alles aan om uw tevredenheid te behouden en lopen hier graag een stap harder voor!

Prijzen

We vergelijken regelmatig onze prijzen om te zorgen dat u een zo laag mogelijke prijs krijgt die past bij de kwaliteit en service die wij leveren.
Onze offertes zijn transparant en leesbaar, zodat u ook daadwerkerkelijk krijgt wat is besproken. Er zijn geen addertjes onder het gras.
We vermelden bewust geen prijzen op onze website, omdat u een prijs zonder de bijbehorende specificaties niet kan vergelijken.
We steken graag tijd in een gesprek met u om een prijsopgave op maat te maken.

Nieuwste trends en producten

De collecties in onze beide showrooms in Zwolle en Raalte worden iedere winter uitgebreid met de nieuwste producten volgens de laatste trends. Voor elke woonstijl hebben we passende zonweringen. Al onze producten zijn maatwerk. In onze showrooms krijgt u een goed beeld van een groot deel van ons assortiment, dat u op ware grootte kunt bekijken. U neemt een beslissing op basis van de echte prdoducten en niet alleen op basis van een tekening of plaatje.

Ook bij uw woonhuis of woonstijl

In onze showrooms krijgt u veel inspiratie. Maar past dat bij uw situatie? We vragen u daarom om foto’s van uw huis of interieur mee te nemen, zodat onze adviseurs u nog beter kunnen helpen. U kunt ook uw tablet meenemen en ons uw moodboard op Pinterest laten zien.

Passie en service

Onze medewerkers adviseren onze klanten en helpen bij het maken van de juiste keuze gebaseerd op uw wensen. Kluszon levert alleen A-merken op het gebied van zonwering en kunststof kozijnen. U heeft daarom altijd een ruime keuze uit kwaliteitsproducten. Alle medewerkers bij Kluszon werken vanuit dezelfde passie en informeren u graag over alle mogelijkheden. Ze komen bij u op locatie om de maten op te nemen en monteren uiterst vakkundig de producten uit ons programma. Zo kunnen we kwaliteit garanderen.
Nuchter is het beste woord als je bedrijfsfilosofie van Kluszon in één woord wil omschrijven. Een bedrijf met een lage drempel waar kwaliteit en service voorop staat.

Maatwerk

We denken met u mee. Daarin gaan we heel ver en ook regelmatig verder dan de tabellen en standaard mogelijkheden van de fabrikanten. Ons ervaren team is creatief en met ons netwerk van vakmensen is er altijd wel een passende oplossing voor uw wens en situatie.

We maken speciale beugels, passen dakgoten aan of maken zelf een dragend frame. Kortom kom maar op met uw ideeën.

 

Kluszon voor bedrijven

Kluszon levert niet alleen aan particulieren, maar is zeer actief in de zakelijke markt. Voor aannemers, interieur projectleiders, en ondernemers van uiteenlopende bedrijven en  instellingen leveren we maatwerk van een uitstekende kwaliteit. Dat bespaart onderhoudskosten.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag: