Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën van Kluszon zijn een efficiënte en flexibele vorm van buitenzonwering. Ze zorgen voor een optimale lichtbeheersing en houden de warmte grotendeels buiten het pand.

Buitenjaloezieën voor klimaatbeheersing op topniveau

Buitenjaloezieën zijn zeer flexibel. Doordat zij buiten op de ramen worden geplaatst, zorgen ze daarmee voor een grote warmtewerende werking. Tot voor kort werden deze jaloezieën alleen voor kantoren en andere zakelijke panden gebruikt. Maar nu zijn ze ook voor de particulier te verkrijgen.

Controleer zelf de lichtinval

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de stand van de zon, kunnen de buitenjaloezieën op- of neergelaten worden. U bepaalt met de hellingshoek van de lamellen de mate van licht- en warmtewering. U heeft meer zicht naar buiten dooradt u de lamellen exact naar uw wens met een handomdraai kunt afstellen.

De jaloezielamellen hebben een grote flexibiliteit zodat ze zelfs tegen grote windbelastingen bestand zijn.
Met buitenjaloezieën bent u milieubewust.  Door de flexibele regeling van lichtinval kunt u besparen op verlichting, verwarming of airco.

Opties

Optioneel kan het scherm worden voorzien van windbeveiliging of zonsensor. Ook is het mogelijk om het scherm vanaf een smartphone te bedienen, wat handig kan zijn als  u niet thuis bent en er toch slecht weer komt opzetten.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Zonwerend
  • Weersbestendig
  • Energie besparend
  • Onderhoudsarm

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben