Buitenzonwering voor dakramen

Dakramen zorgen voor fantastische effecten in een kamer. Maar door een groter glasoppervlak kan de ruimte behoorlijk opwarmen. Daarom heeft Kluszon buitenzonweringen voor VELUX dakramen in haar assortiment. Zo blijft het binnenklimaat op een aangenaam niveau terwijl het uitzicht gehandhaafd blijft.

Rolluik

VELUX rolluiken laten precies de hoeveelheid licht binnen of buiten die u wilt – van volledige zonneschijn tot verduistering van uw kamer. Ervaar de beste warmtewering in een onopvallend prijswinnend ontwerp. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond.

De VELUX rolluiken zijn eenvoudig te bedienen met een bedieningsstang aan de binnenzijde of elektrische bediening d.m.v. netstroom of zonne-energie.

Screen

VELUX screens bieden u een effectieve warmtewering, omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken. De buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. En het mooie is, u behoudt wel uw uitzicht naar buiten. De screen past op ieder VELUX dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren. Wanneer u het screen niet gebruikt dan verdwijnt het keurig achter de bovenkap van het dakraam.

De VELUX screens zijn eenvoudig te bedienen met de hand of elektrische bediening d.m.v. netstroom of zonne-energie.

 

Tip

Met buitenzonwering op een dakraam kunt u ook aan de binnenzijde raamdecoratie monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Betere nachtrust
  • Energie besparend
  • Onderhoudsarm

Quote/Review:

Onze screens houden het lekker koel in de kamer, maar we kunnen wel naar de tuin blijven kijken.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben