Duette® Shades

Op dit moment vormen Duette® Shades één van de meest gevraagde producten binnen ons raamdecoratie-assortiment. Logisch want deze fraaie raamdecoratie staat niet alleen bekend om de fraaie uitstraling maar ook om de isolerende en daardoor energiebesparende kwaliteiten.

Duette® Shades: een isolerende plissé

Duette® Shades van Luxaflex® zijn plissé gordijnen met een honingraatstructuur waardoor ze extra isolerend zijn. Vergelijkbare producten worden soms ook dupligordijn genoemd. De extra isolerende werking zorgt ervoor dat  ’s winters de warmte binnen blijft en ’s zomers uw kamer juist lekker koel aanvoelt. U bespaart daarmee op uw energiekosten.

Mooie afwerking

De dubbele stof zorgt naast de isolerende werking er ook voor dat de verticale koorden die er doorheen lopen niet zichtbaar zijn. Dat maakt deze variant ook uitermate geschikt voor verduisterende stoffen. Deze afwerking is strak, stijlvol en heeft een luxueuze uitstraling. U kunt kiezen uit zeer veel kleuren: Trendy kleuren die uw woonstijl accentueren of neutrale kleuren die uw kamer ruimer doen lijken. Onze adviseurs helpen u graag met uw keuze.

Duette® Shades voor elk raam

Door de vele mogelijkheden zijn Duette® Shades toepasbaar voor rechte, trapezium, ronde, halfronde, kwartronde en vierhoek ramen. Ook voor draai- / kiepramen, dakramen en serres is het een veel gebruikt product.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Isolerende werking
  • Verduisterend
  • Voor alle soorten ramen
  • Onderhoudsarm

Perfect fit

Het perfect fit systeem is een systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met draaikiepramen. U hoeft niet in het kozijn te boren door een 'kliksysteem' dat je op een aantal beugeltjes vast klikt. Kluszon Perfect Fit systeem is verkrijgbaar voor rolgordijnen, Duette, Plissé en aluminium horizontale jaloezieën.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben