Facetlight gordijnen

Facetlight gordijnen zijn eigenlijk een combinatie van rolgordijnen en horizontale jaloezieën in één product. De warme uitstraling van stof gecombineerd met de mogelijkheid om met de lichtinval te spelen. Een ideale combinatie om meer warmte in uw interieur te brengen.

Stijlvolle combi van warme lamellen en gebruiksgemak!

Facetlight gordijnen combineren de stijlvolle warmte van lamellen uit gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht.
Door de ondoorschijnende en doorschijnende delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Facetlight gordijnen zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren. Met actuele trendy tinten combineren ze als opvallende accenten in uw interieur. Maar ook in neutrale of klassieke kleuren creéert u harmonie met uw woonstijl en uw meubilair. Vraag onze adviseurs. Tip: Neem foto’s van uw interieur of een moodboard mee, zodat we u nog beter kunnen adviseren. Liever digitaal? Maak dan uw moodboard op Pinterest.

 

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Warme uitstraling
  • Gebruiksgemak
  • Controle lichtinval
  • Onderhoudsarm

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben