Garagedeur aandrijvingen/openers

Gemak dient de mens, open uw garagedeur comfortabel vanuit uw auto. In het donker, bij regen, kou of sneeuw hoeft u uw auto niet meer uit, maar opent u de deur electrisch met behulp van de afstandsbediening. De ingebouwde verlichting gaat aan zodra u de deur open doet.

Veiligheid

De intelligente uitschakelautomaat garandeert de veiligheid van de kleine en grote gebruikers en beschermt uw auto tegen ongewenste schade. Bij hindernissen stopt de deur direct en zal daarna kort in tegenovergestelde richting bewegen. Inklemmen is uitgesloten. De uitschakelautomaat controleert zichzelf en stelt zich, indien nodig, opnieuw in. De automaat is TUV-gekeurd en volledig gecertificeerd.

Een mechanische opschuif beveiliging maakt de garagedeur aandrijving uitermate beveiligd tegen open wrikken. Bij het sluiten van de deur vergrendelt de opschuif vergrendeling in de aanslag in de geleiderail. Daar de opschuif vergrendeling mechanisch is werkt deze altijd, ook als de stroom is uitgevallen of de stekker uit het stopcontact is getrokken.

 

 

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Veilig
  • TUV gekeurd

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben