Glazen terrasonderbouw elementen

Met glazen terrasonderbouw elementen maakt u van uw terras een zomerkamer. Ook met slechter weer kunt u buiten genieten. door onderbouwelementen en wanden waarmee u uw terras kunt afsluiten. Zij vormen een perfecte aansluiting op uw terrasoverkapping en verhogen de waarde van uw woning en uw woongenot.

Terrasonderbouw elementen

Bij Kluszon leveren we verschillende soorten kunststof en glazen terrasonderbouw elementen of terraswanden. We adviseren u graag welke het best in uw situatie past.

Vouwwand

De volledig glazen vouwwand vormt in combinatie met een terrasoverkapping op uw terras een beschermde ruimte vol licht in de buitenlucht. Het kozijnloze glasfront kan aan meerdere zijden volledig worden geopend. De ruiten worden hierdoor na elkaar in een hoek geschoven, waaiervormig geschikt en als pakket naar binnen of naar buiten geklapt.
In een handomdraai wordt uw terras zo een open ruimte in de buitenlucht. (In gesloten toestand kunt u het eerste glaselement als deur gebruiken.) De volledig glazen vouwwand kan ook worden toegepast als handige balkonbeglazing.

Schuifwand

Met de volledig glazen schuifwand bouwt u uw terrasoverkapping eenvoudig en voordelig om in een glasoase die u bij wind en regen beschermt. Dankzij de „meenemer-functie“ kunt u met één handgreep een volledig glazen front sluiten. De kozijnloze constructie zorgt ervoor dat u ook bij gesloten deuren een vrije blik in de natuur houdt. De volledig glazen schuifwand is ook bijzonder geschikt als beglazing van uw balkon of als ruimtescheiding in uw interieur.

Zijbeglazing

Speciaal voor de beglazing van de zijkanten van uw terrasoverkapping zijn er drie varianten voor de meest diverse eisen van de gebruiker.

Het zijelement “SUPER LITE” heeft geen verticale loten nodig. Deze vast verglaasde optie zorgt voor een uitstekende maximale doorzichtigheid, die bijna uitsluitend uit glas bestaat en van de vloer tot het dakgebinte de opening sluit. Deze variant is zeer prijsgunstig.

Het zijelement “LITE” verbindt de frameloze optica aan het timpaan — geheel zonder verticale loten. Deze beglazing sluit de opening van de dwarslat tot het dakgebinte. De glazen schuifwand past hier bijzonderlijk goed bij, aangezien deze nauwelijks het zijelement LITE belast.

Het zijelement “CLASSIC” is de meest robuuste manier om de zijkant vorm te geven. Het stabiele trapeze-element aan het timpaan laat zich goed met de glazen vouwwand die eraan hangt combineren, maar past tevens uitstekend bij de onderbouwelementen met frame.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Verlengt uw tuinseizoen
  • Vakkundige plaatsing
  • Garantie

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben