Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zorgen voor de exact de gewenste doorkijk, privacy en lichtinval. In een handomdraai zet u de lamellen in de juste stand. Gebruik meerdere jaloezieën naast elkaar en creëer ruimte en eenheid. Dat geeft rust in uw interieur. Door de keuze van het materiaal creëert u een moderne, landelijke of klassieke sfeer. Onze adviseurs helpen u graag.

Horizontale jaloezieën voor woning en kantoor!

Horzontale jaloezieën zijn niet alleen zeer geschikt in de woonsituatie, maar ook perfect als raamdecoratie in uw kantoor of werkkamer. U kunt er immers op ieder moment van de dag het ideale licht mee creëren. Jalozieën zijn zeer geschikt in ruimtes waar de nadruk ligt op het beperken van de inkijk van buiten, maar waar u wel wilt blijven genieten van het daglicht. Denk bijvoorbeeld aan een keuken of woonkamer die grenst aan de straat of een badkamer. Met een gemakkelijke bediening kunt u eenvoudig met het licht en zicht spelen. De horizontale jaloezieën zijn te leveren in twee verschillende materialen met elk een eigen uitstraling: aluminium en hout.

De twee verschillende uitvoeringen zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes:

  • aluminium: 16-25-35-50-70mm
  • hout: 25-35-50-70mm

Dankzij de verschillende materialen, kleuren en andere opties kunt u uw horizontale jaloezieën geheel naar eigen wens samenstellen.

Geschikt voor afwijkende ramen

Horizontale jaloezieën zijn een breed toepasbaar. Niet alleen voor standaardramen, maar ook voor afwijkende maten en vormen als rechte, ronde en trapezium ramen en dakramen. Ook voor draai-kiepramen is deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Geschikt voor afwijkende ramen
  • Past in meerdere woonstijlen
  • Onderhoudsarm
  • Hoge privacy
  • Optimale lichtinval

Perfect fit

Het perfect fit systeem is een systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met draaikiepramen. U hoeft niet in het kozijn te boren door een 'kliksysteem' dat je op een aantal beugeltjes vast klikt. Kluszon Perfect Fit systeem is verkrijgbaar voor rolgordijnen, Duette, Plissé en aluminium horizontale jaloezieën.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben