Kunststof schuifpui

De woonkamer verbinden met uw tuin verhoogt uw woongenot. Serres en schuifpuien zijn dé open deuren die huis en tuin één maken. Zo geniet u het gehele jaar van de tuin. Met een kunststof schuifpui heeft u niet alleen de ideale deur, maar ook een mooie strakke uitstraling die weinig ruimte inneemt.

Met een kunststof schuipui een ruime doorgang naar buiten

Zonder ruimteverlies kunt u met een kunststof schuifpui een mooie doorgang naar uw tuin creëren. U trekt zo als het ware de tuin bij de woonkamer, zonder ruimteverlies van openslaande deuren.

Kluszon helpt u graag met het kiezen van de juiste schuifpui. Er zijn uitgebreiden keuzes qua vorm,constructie en kleuren. Uw schuifpui moet immers bij de sfeer van uw huis passen. Wilt u liever een schuifpui met 2 of met 4 delen? Omdat het hef/kiepsysteem altijd op maat wordt gemaakt, kan Kluszon precies die schuifpui leveren die aan uw woonwensen voldoet.

Vakkundig geplaatst

Over het algemeen beslaat een schuifpui een groot deel van uw achtergevel. Het is daarom ook van groot belang dat het bouw/technische deel van de plaatsing vakkundig gebeurt met een schuifpui met hoogsaande kwalitieti en techniek.. Kluszon beschikt over 100% vakkennis die vereist is om de kunststof schuifpui perfect te plaatsen zodat u de zekerheid heeft van jaranlang onbekommerd gebruik.

Bediening

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is groot; de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand biedt zij effectief weerstand tegen wind, water en inbraak. Het politiekeurwerk is een waarborg voor verhoogde veiligheid.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Robuust en veilig
  • Politiekeurmerk
  • Professionele plaatsing
  • Altijd maatwerk
Kroonkozijn

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben