Creëer een modern en variabel terras met een lamellen terrasdak

De laatste innovatie op het gebied van terrasoverkappingen zijn de lameldaken. Dit is een waterdicht dak met roteerbare lamellen. In gesloten stand sluiten de dubbelwandige lamellen zich tot een waterdicht egaal plafond. Eenmaal geopend kan er worden gekozen om te kiezen tussen zonwerend en een licht binnentrekkende stand. Door het lamellen terrasdak te combineren met ingebouwde screens of glaswanden, wordt het terras omgetoverd tot een buitenkamer.

Perfect beschermd tegen zon en regen

De Renson lameldaken hebben een gemotoriseerd lamellensysteem. Deze kunnen met sensoren uitgerust worden, zodat uw dak zich bij de eerste regendruppels automatisch sluit. U kunt de stand van de lamellen perfect controleren met de afstandsbediening, zodat u precies die hoeveelheid zonlicht en warmte binnenlaat waar u behoefte aan heeft.

Accessoires

De Outdoor Living Lamellen terrasoverkapping kan worden uitgebreid met een ruim assortiment aan accessoires. Van LED-verlichting tot verwarming. U creëert daarmee uw perfecte buitenruimte. adviseurs helpen u graag met de uitgebreide keuze.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Windvast en waterdicht
  • Bijna het hele jaar te gebruiken
  • Geheel vrijstaand te plaatsen
  • Uit te breiden tot tuinkamer
  • Modern en opvallend design.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben