Markiezen: stijlvolle zonwering

Markiezen vormen een markante zonwering voor uw woning. Geen enkele andere zonwering geeft zoveel karakter aan uw woning. Naast de dromerige romantische en nostalgische sfeer die de uitstekende halfronde of bolle luifels oproept, zijn markiezen ook zeer goed toe te passen op nieuwbouw woningen. Door de keuze van het dessin ( effen of gestreept) wordt de uitstraling meer klassiek of juist heel modern.

Esthetische én functionele zonwering

Naast dat markiezen esthetisch zijn hebben ze ook functionele voordelen. Omdat de schermen aan de zijkant gesloten zijn, beschermen ze tegen zon van opzij en bieden ruimte voor openslaande ramen. Bovendien is de windgevoeligheid laag.

Markiezen zijn verkrijgbaar met vuren, hardhouten of aluminium frame. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende design doeken passend bij de sfeer van uw huis. U kunt kiezen uit diverse handmatige en elektrische bedieningssystemen.

Modellen:

Standaard: De meeste bekende markies heeft een gelijke afmeting van zowel de hoogte als de uitval.
Kapmodel: Speciaal voor openslaande deuren en ramen. De uitval is groter, waardoor u uw deur of raam kunt openen als de markies is neergelaten.
Petmodel: Dit model heeft een hogere doorloop. Ideaal voor een klein tarras of als u meer uitzicht naar buiten wilt houden.

Horeca en winkels

Markiezen worden ook in de horeca vaak toegepast en bij de entree van winkels. Horeca markiezen geven een pui, entree of terras een sfeer- en stijl vollere uitstraling. Bedrukking met bedrijfsnaam en/of logo is altijd mogelijk. Zie ook aantal foto’s van reeds gemonteerde markiezen.

 

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Verfraaiïng van uw woning
  • Standaard, kap en pet model
  • Past bij elke stijl
  • Onderhoudsarm

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben