Pergola zonwering

Natuurlijk houden we van de zon. Maar het is inmiddels bewezen dat er ook teveel van het goede kan zijn. Regelmatig de schaduw opzoeken is heel gezond voor de mens. Met een pergola zonwering is dat zo geaan. Zelfs grote oppervalkten zijn mogelijk.

Zonwering met textieldoek

Een pergola zonwering heeft als groot voordeel dat u schaduw creërt zonder hinderlijke parasolvoeten. Het doek wordt namelijk bevestigd aan de gevel en/of aan palen. Pergola zonwering ook wel zonwering met textieldoek genaamd. Tegenwoordig wordt deze zonwering steeds meer gebruikt bij de particuliere woningen.

Brede uitval

Ideale zonwering als er een grote breedte en uitval gerealiseerd moet worden. Door de combinatie van een permanente spanning op het doek, de vaste palen en de muurbevestiging staat deze zonwering als een huis. Het grote voordeel van pergola zonwering is dat uitval onafhankelijk van de breedte van de pergola zonwering is. Met 47 verschillende frame kleuren en een reusachtige collectie design doeken kunt u de pergola zonwering geheel naar eigen smaak samenstellen.

Maatwerk

Heeft u een bijzondere situatie waarbij u twijfelt of er wel een zonwering mogelijk is? Met onze jarenlange ervaring en expertise vinden we meestal een oplossing. Ook al moeten we hiervoor speciale beugels maken of andere aanpassingen doen. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en het beoogde eindresultaat.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Minder belastend voor de gevel
  • Hoge windbelasting
  • Waterdicht uit te voeren
  • Grote afmetingen mogelijk
  • Grotere uitval dan breedte mogelijk

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben