Plissé gordijnen

Plisségordijnen zijn ideaal om met behoud van privacy optimaal te genieten van het daglicht. Ze zijn makkelijk te herkennen aan de plooien, waar deze gordijnen dan ook hun naam aan ontlenen. ( Plissé is Frans en betekent gevouwen) Door deze plissé’s kan de stof strak opgevouwen worden. Uitgevouwen bedekt een plissé gordijn het gehele raam, ingevouwen kan het zowel top-down als bottom-up delen van het raam bedekken. Al onze plisségordijnen worden op maat gemaakt en gratis ingemeten.

Ruime collectie plissé gordijnen

Onze collectie plissés bestaat uit  zowel transparante als lichtdoorlatende stoffen. De plissé gordijnen zijn leverbaar in verschillende materialen: transparant, semi/transparant, semi/verduisterend en verduisterend

Plissé voor draai- kiep ramen

In onze collectie plissé gordijnen vindt u ook gordijnen die zeer geschikt zijn voor draai-kiep ramen. Met de speciale zijgeleiding waarmee het gordijn aan de zijkant door een gespannen koord geleid wordt, kunt u deze makkelijk bedienen en blijft de plissé goed in het raam hangen.

Bekijk ook de Duette gordijnen ( Plissé met een honingraat)

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Optimaal daglicht
  • Behoud van Privacy
  • Onderhoudsarm

Perfect fit

Het perfect fit systeem is een systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met draaikiepramen. U hoeft niet in het kozijn te boren door een 'kliksysteem' dat je op een aantal beugeltjes vast klikt. Kluszon Perfect Fit systeem is verkrijgbaar voor rolgordijnen, Duette, Plissé en aluminium horizontale jaloezieën.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben