Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn op dit moment  trendy. Niet zo gek, want de toepassingen van deze raamdecoratie is legio. Rolgordijnen geven uw ramen een mooie strakke look. Maar wacht dacht u van een rolgordijn als kastdeur of als room divider? Originele toepassingen die ruimte besparen en uw kamer extra sfeer geven. De keuze in kleuren is erg dessins is zeer groot. Daarnaast zijn er verschillende materialen die allen een ander effect creëren. Neem uw moodboard, pinterest board of foto’s van uw interieur mee naar onze showroom, om zo de keuze makkelijker te maken.

Ontdek de mogelijkheden van rolgordijnen

Onze collectie biedt u een uitgebreide keuze in kwaliteitstoffen van uni(effen) tot dessin, in transparante en verduisterende uitvoering. Maak uw interieur persoonlijk door eigen afwerkingsmogelijkheden toe te passen. Met verschillende randen, roedes in combinatie met de bijna ontelbare mogelijkheden qua stof en kleur kunt u inspelen op uw individuele styling.

Verduistering

Voor kinderkamers en slaapkamers vinst u bij Kluszon een ruim assortiment verduisteringsrolgordijnen. Deze hoeven zeker niet saai te zijn. Ook voor kinderkamers hebben we speciale vrolijke dessins.

Dakramen

Rolgordijnen zijn prima toepasbaar voor dakramen. Eenvoudig in werking en gebruik, bijzonder effectief en in vele uitvoeringen leverbaar.

Kunststof kozijnen voor meer comfort

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Ruime keuze in dessins en materialen
  • Makkelijk reinigen

Perfect fit

Het perfect fit systeem is een systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met draaikiepramen. U hoeft niet in het kozijn te boren door een 'kliksysteem' dat je op een aantal beugeltjes vast klikt. Kluszon Perfect Fit systeem is verkrijgbaar voor rolgordijnen, Duette, Plissé en aluminium horizontale jaloezieën.

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben