Screens

De zon buitenhouden, maar wel naar buiten kijken? Met screens aan de buitenzijde van uw ramen is dat heel goed mogelijk. Zo houdt u uw kamer op een aangename temperatuur.

Screens worden vooral toegepast waar andere schermen onmogelijk of uit esthetisch oogpunt ongewenst zijn. Een belangrijk voordeel van screens is dat u uw zicht naar buiten behoudt. Screens zijn er in vele soorten en maten.
Voor serres en lichtstraten zijn er speciale varianten beschikbaar.

Duurzaam door aluminium en weerbestendig doek

Screens worden aan de buitenzijde van de woning gemonteerd en zijn zeer duurzaam. Een hoogwaardige aluminium lijst geleidt het doek tussen twee geleiders naar beneden. Het doek is weerbestendig en is ongevoelig voor wind en regen.

Ritsscreen of Fixscreen

Ritsscreen of fixscreen zijn Verschillende benamingen voor soortgelijke producten. Bij dit type screen loopt het doek door tot in de geleiders en sluit het raam volledig af. Door deze techiek zijn de screens windvast, te gebruiken als hor en in hele grote afmetingen leverbaar. De beste screen in zijn soort: Modern design, strak afgewerkt en zeer effectief.

Verandascreen

De verandascreen heeft als basis een het ontwerp van een Ritsscreen en is zeer geschikt om als flexibele en tijdelijke afsluiting
te worden ingezet. Doordat de kast en geleider minimaal zichtbaar zijn in opgetrokken toestand is het ontwerp minimalistisch te nomen.
De verandascreen kan als windscherm worden ingezet tot windsnelheden van 50kmph.

Leverbaar in meer kleuren

De kast ,geleiders en onderlijst worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en worden gemoffeld. Deze zijn zonder meerprijs in de meest voorkomende RAL kleuren leverbaar. Daarnaast is de keus voor een overige RAL kleur als meerprijs mogelijk.

Standaard worden de screens met een Sergé doek geleverd. Uiteraard heeft u hier een keuze uit vele kleuren. Tegen meerprijs zijn volledig verduisterende doeken of doeken met een lichtdoorlaat van 1% leverbaar. Deze 1% doeken zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar met beeldschermen wordt gewerkt.

Renson als merk

Met het ambassadeurschap van Renson hebben we een screen in huis van absolute topkwaliteit. Ook biedt Renson voor bijna elke situatie een screen met de juiste specificaties aan. Om die reden is Renson ook vaak de favoriete keuze van ontwerpers en architecten.
Het ambassadeurschap wordt alleen toegekend aan bedrijven met de juiste kennis en expertise en is daarmee een bewijs van vakmanschap.

Voordelen

  • Duurzaam
  • Hoogwaardig aluminium
  • Modern design
  • Strak afgewerkt

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben