Terrasscherm (knikarmscherm)

In de zomermaanden wilt u graag lekker van uw terras genieten. Maar soms is het lekker om de warmte te temperen en schaduw te creëren. Met een terrasscherm maakt u in een handomdraai een fijne schaduwplek.

Kies het terrasscherm bij uw wensen

Door het Knikken van de armen bij het sluiten van het scherm, spreken we vaak van een knikarmscherm. De armen, die recht vooruit knikken, rollen het schermdoek hoog boven het terras uit. Dat geeft de mogelijkheid om er vrij onderdoor te lopen. Door het instellen van de hoek van het terrasscherm kunt  u ook bij een laaghangende zon genieten van schaduw op uw terras.

Een terrasscherm vormt een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren.

Opties

Kluszon werkt samen met diverse leveranciers om u een zo ruim mogelijke keuze te bieden. Zo vinden we altijd een systeem dat aansluit bij uw specifieke wens. Zo kunt u o.a. kiezen uit systemen met een open of een gesloten (cassette) kast.
Het is bij bepaalde schermen zelfs mogelijk om het volant aan de voorzijde tot 130cm te laten zaken tegen de laaghangende zon.

Bediening

Bediening kan met de hand, elektrisch met een knop of handzender en tegenwoordig ook al middels uw smartphone of tablet.
Ook kunnen we sensoren aan uw scherm koppelen om deze te laten reageren op zon, wind en regen.

Voordelen

  • Vrije doorloop
  • Vakkundige plaatsing
  • Ruime keuze schermen
  • Handbediend of electrisch

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben