Textiele terrasoverkapping

Bescherming tegen de zon en eventueel ook de regen, maar wel het openlucht gevoel
wanneer u daar zin in hebt. Een overkapping van textiel is gemaakt van zonweringsdoek of pvc doek. Hierdoor is de overkapping supersnel opgeruimd en kan u genieten van de buitenlucht.
Bij teveel zon of een bui is een druk op de knop voldoende om u een comfortabele zitplek te verschaffen.

Erhardt PM doekoverkapping.

Een PM gaat verder waar een terrasscherm niet verder kan! De doekoverkapping is leverbaar met een grotere uitval dan een knikarmscherm en belast de gevel minder, waardoor hij vaak gemonteerd kan worden op een plek waar de gevel te zwak is voor een knikarmscherm.
Ook grote breedtes zijn geen probleem het systeem is daarnaast ook nog te koppelen, waardoor deze ook toe te passen is op zeer grote terrassen, zoals de horeca.
Dit systeem is standaard voorzien van een motor en met een druk op de knop is het doek veilig opgeborgen in een waterdichte cassette. Optioneel zijn zijwanden, verwarming en verlichting mogelijk.

Balino terras zonwering

“Zon voor iedereen, schaduw naar keuze” is het motto van de Balino terras zonwering van Marino. Deze zonwering wordt ook wel pergola zonwering genoemd en is geschikt voor terras of patio. De Balino zonwering kan in een bestaande pergola worden gemonteerd, of in een Marino constructie van gepoedercoat aluminium. Er is een ruime keuze in kleuren en dessins.

Een Balino variant voor elke tuin.

De Balino terras zonwering kan in elke tuin geplaatst worden. Zo zijn er varianten die aan de gevel worden bevestigd, maar ook vrijstaande constructies kunnen uw terras van de nodige schaduw voorzien. De doeken zijn van 100% waterdicht PVC of acryldoek. Dit laatste zonwerende variant is ook in een waterdichte versie leverbaar.

Voordelen

  • Flexibele oplossing.
  • Lage gevelbelasting
  • Geheel vrijstaand mogelijk
  • Optioneel waterdicht leverbaar

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Voorbeelden die wij gerealiseerd hebben