Projectbouw

Kluszon levert niet alleen aan de particuliere huizenbezitter. Voor grote projecten zoals kantoren, scholen en (zorg)instellingen zijn we een uitermate betrouwbare partner. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en het vakmanschap bij de montage van zowel de zonwering als de kunststof kozijnen en schuif- en vouwwanden maakt ons een betrouwbare business partner.

Project interieur

Binnenzonwering voor grote projecten worden door onze monteurs uitermate vakkundig geplaatst. U heeft daarmee in Kluszon een goede leverancier voor uw project. We adviseren u graag bij de keuze van de zonwering om een goede prijs, kwaliteit verhouding te garanderen.

Onze glazen schuif en vouwdeuren zijn ideaal om grotere ruimtes naar behoeven te delen.

Buitenzonwering

Buitenzonwering helpt het binnenklimaat te verbeteren. Dat geldt zeker voor zakelijk gebruik. denk hierbij aan kantoren, instellingen en scholen. De juiste keuze en daarna een vakkundige plaatsing zorgen voor een beter werkklimaat.

Voor de horeca leveren we op maat gemaakte terrasoverkappingen, zodat uw klanten ook bij teveel zon of bij een buitje lekker buiten kunnen zitten.

Garagedeuren

Voor woningbouwprojecten is Kluszon een ideale partner voor de levering en plaatsing van garagedeuren. Hierbij kan gekozen worden voor één soort deur voor een geheel project of voor maatwerk per woning.

Kozijnen en deuren

Kluszon levert en plaatst kunststof kozijnen aan woningbouwprojecten. Dat kan gaan om nieuwbouw, maar regelmatig plaatsen we kunststof kozijnen en deuren in renovatieprojecten. Voor verhuurders is dit een zeer aantrekkelijke optie, omdat de onderhoudskosten voor de woningen daarmee sterk verlaagd worden. De schilderbeurten die elke paar jaar moeten worden uitgevoerd behoren immers tot het verleden. U kunt daarmee uw terugverdientijd van de investering in kunststof kozijnen en deuren makkelijk uitrekenen.

Kroonkozijn

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag: