Terrasoverkapping

Of u nu uw tuinseizoen wilt verlengen of gewoon bij een bui buiten wilt blijven zitten, terrasoverkappingen of terrasdaken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een overkapping van glas verlengt uw tuinseizoen met maanden en beschermt uw terras bij regen en sneeuw. Een terrasoverkapping met een dak van zonweringdoek biedt een flexibele oplossing die u beschermt tegen de zon en de regen, maar met 1 druk op de knop ook in zijn cassette kan worden opgeborgen.

Elke stijl

Blikvangers zijn de Pergotex II en het lamellendak met hun moderne design. Deze zijn een echte trend in 2016. Maar ook voor een meer landelijke of romantische uitstraling hebben we de juiste terrasoverkapping of terrasdak.
Om de eigenschappen van de verschillende daken te kunnen ervaren hebben wij in onze showroom diverse daken opgebouwd, zodat u kunt zien en ervaren wat het beste bij u past.

Een terrasoverkapping is een uitbreiding op uw tuingenot. Door de ruime keuze vindt u altijd de beste oplossing voor uw wensen en situatie. Natuurlijk helpen we u graag bij uw keuze met een passend advies. Kluszon levert altijd maatwerk en kiest bewust voor topmerken.

 

 

Met  bijna 20 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren over de best passende oplossing voor u.
We komen graag met u in contact om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Hieronder kunt u aangeven op welke manier u met ons in contact wilt komen.

 

Ik wil graag:

Glazen terrasoverkapping

Lees Meer

Cubola flex overkapping

Lees Meer

Pergotex zonwering

Lees Meer

Glazen onderbouwelementen

Lees Meer

Lamellen terrasdak

Lees Meer

Textiele terrasoverkapping

Lees Meer

Glazen terraswanden

Lees Meer

Accessoires

Lees Meer